Ce spun clienții noștri

Am adunat câteva gânduri pe care oamenii dragi care ne-au călcat de-a lungul timpului pragul le-au împărtășit cu noi. Îi păstrăm în suflet și în gând pe toți oaspeții nostri și abia asteptăm să întâlnim oameni noi, să învățăm de la ei și să le împărtășim micul nostru colț de rai. Chiar dacă ați mai fost sau nu la pensiunea noastră, vă așteptăm cu mare drag pentru o experiență autentică!

Valentina Vărzaru

Am revenit de atâtea ori la Căsuță în ultimii ani, că am pierdut numărătoarea și deja ne gândim cu jind la urmatoarea excursie acolo. Parcă niciodată nu e suficient timpul petrecut aici. Oricât de mult am rămâne, pare că abia am ajuns si e deja momentul să plecăm. Nu am reușit să găsim în niciun alt loc atâta liniște și frumusețe. Ne-am îndragostit iremediabil de Căsuța din Scobai, încă de când prima căsuță era în construcție, dar si de locul, oamenii, tradițiile și mâncarea din această zonă. Am avut norocul de a petrece și un Crăciun aici și plănuim să repetăm experiența. Nu știu ce caută alți oameni la o vacanță, dar pentru mine să fiu în mijlocul naturii, într-o căsuță tradițională superbă, care în același timp îți oferă toate condițiile, cu o grădină minunată, unde auzi doar susurul apei, ciripitul păsărelelor și vântul care suflă printre crengi e tot ce mi-aș putea dori. Întotdeauna am plecat cu bateriile încărcate, cu mintea limpede, relaxați, dar și puțin triști că trebuie să ne luăm la revedere. Mulțumim gazdelor minunate, care de fiecare dată ne primesc cu brațele deschise și ne încântă cu graiul și veselia lor, abia așteptăm să vă revedem!!! 🥰🥰🤗

Isabella Vlad

Un concediu minunat datorită locației de basm, ne-am simțit ca într-o poveste maramureșană! Gazde calde, primitoare și foarte prietenoase. Am plecat cu regrete că 5 zile au fost prea puține! Am reveni oricând!

Marius Crăciun

Citisem pe un site de profil că Maramureșul are atâtea de oferit că le lipsește doar marea. Așa că am poposit la aceste căsuțe. Sunt administrate de doi tineri pentru care turistul e primordial. Căsuțele sunt un loc de recreere și de liniște, exact ceea ce îi trebuie turistului. Felicitări pentru modul în care tratați turiștii, pentru curățenia și confortul oferit dar nu în ultimul rând de ospitalitatea maramureșenilor. Recomand 100% un sejur de minim 5 nopți pe aceste meleaguri. Grupul din Bucovina vă mulțumește și așteaptă cu nerăbdare o nouă vizită. Cu drag .... un grup de turiști supermulțumiți. 🥳🥳🥳🥳🥳

Maria Dan

Niște gazde tinere, foarte prietenoase și extrem de ospitalieri, iar casuțele un VIS! ❤️ Abia aștept să revenim aici. Recomand din tot sufletul, este o curățenie cum rar găsești, casele tradiționale maramureșene vechi, recondiționate de gazde, cu toate condițiile necesare. În căsuță găsiți tot confortul mileniului 3. Au lenjerii albe impecabile ca la un hotel de 5 stele, prosoape albe și pufoase, care miros frumos. Totul este autentic, lemnul de stejar, lustrele recondiționate din opaițuri/lămpi pe gaz (cred că așa se numesc, le-am văzut și la muzeul mănăstirii Bârsana). Felicitări gazdelor și le doresc să aibă putere de muncă în continuare, iar turiștilor sa vină macar o dată în vizită la ei! ❤️ Un loc de basm!

Otilia Sima

Un decor de vis, unitar și în conformitate cu stilul tradițional al zonei. Curtea aranjată și plină de flori, camerele curate, fiecare având propria baie. Gazdele sunt minunate, primitoare și atente la cerințele vizitatorilor. Am reveni cu plăcere oricând!

Katy Angelica Macoveiciuc

Recomand ospitalitatea, veselia, bunul simț, educația, gingășia gazdelor ❤️Recomand reperul de cultură, tradiție și păstrarea valorilor fundamentale izvorâte din dragostea de frumos și bunătate 💛 Recomand gastronomia și portul popular de excepție, plăcerea și dorul de a purta frumosul strai maramureșean 💙

Alin Diaconu

Un loc minunat, în care să-ți petreci concediul și în care să simți că ai pășit pe meleagurile maramureșene. Gazdele sunt foarte primitoare și simpatice. Căsuța din Scobai este un colț de rai!

Corina Ingrid

Căsuța din Scobai - un loc minunat, autentic, unde cu ajutorul gazdelor am descoperit Tradițiile maramureșenilor, având un sejur de poveste, condiții extrem de bune, liniște, caldură în camere, curățenie. Gazdele sunt extrem de primitoare, mesele și cina festivă de revelion, foarte foarte bune! Mulțumim pentru o vacanță frumoasă și promitem că vă vom mai vizita! Recomand cu încredere!

Nicoleta Amaricai

Omul sfințește locul!!! O căsuță din povești, mâncarea nemaipomenită, gazdele uimitor de calde și ospitaliere!

Lucian Marin

Căsuța din Scobai, locul care face muzeul satului să pară banal, unde apa de la chiuvetă vine direct din munte, unde liniștea te face să uiți de toate grijile și din care chiar nu te înduri să mai pleci... :)

Gabriela Voicu

Ne-am îndrăgostit de Familia Vîrsta și de Căsuța lor din Scobai! Da, Maramureșul, oamenii, locurile sunt unice, dar Căsuța...- totul este făcut cu cap, să fie funcțional, util; este locul perfect pentru noi! Este un colț de rai aflat în Vadu Izei, într-o zonă retrasă și împădurită. Această pensiune te introduce în altă lume încă de la intrare, curtea este plină de flori și iarbă grasă, iar obiectele sculptate în lemn fac totul. Casa are un amplasament de excepție și este înconjurată numai de verdeață, o curte foarte mare cu teren suficient! Aşa gazdă nu am întâlnit nicăieri, face totul cu pasiune și din suflet, se vede că nu este doar o afacere din care să-şi dorească un profit. Ilenuca si Ionucu se asigură în permanență că nu ne lipsește nimic. Pensiunea și camerele sunt din lemn, frumos amenajate și decorate în stil tradițional. Se poate lua masa în foișor, unde există și un grătar iar în spatele pensiunii curge râul Mara de nu-i vom uita vreodată susurul. În stânga Căsuței, doar săreai pârleazul, este vâltoarea (locul unde localnicii îşi spală covoarele) în care noi ne-am scăldat ca într-o piscină. Am stat 10 zile și nu ne-a fost de ajuns. După mine, este cea mai potrivită locație pentru un concediu de neuitat într-o zonă deosebită unde poate nu ajungi de multe ori în viață și, până la urmă, amintirile sunt cele care rămân vii în memoria noastră. Pentru cei care vor să viziteze Maramureșul, recomand cu mare drag această pensiune! Ilenuca și Ionuc ... ne-ați intrat la inimă!

Andreea Dima

Ne-ați făcut să ne simțim ca parte din familia voastră și vă mulțumim pentru voia bună, poveștile frumoase și pentru că reprezentați cu atâta mândrie plaiurile astea atât de frumoase! Abia aștept să ne revedem și nici bine nu am plecat :)). Vă pupăm și vă mulțumim încă o dată pentru tot!

Alina Codreanu

Păstrez în suflet acel colț de rai... Am fost impresionați de autenticitatea locului, de atmosfera de poveste, de ospitalitatea gazdelor. Într-un cuvânt un peisaj mirific. Sper că vom reveni. Recomand cu căldura "CĂSUȚA DIN SCOBAI"

Alexandra Dragolici

Recomand cu căldură Căsuța din Scobai. Veți găsi o familie de tineri extraordinari de frumoși, gazde primitoare, gospodari și talentați în tainele dansului și cântecului maramureșan. Peisajul este rupt din filele de poveste iar meniul tradițional. Raport foarte bun calitate-preț!!! Ideal pentru familii!