Vă așteptăm cu drag!

Pensiunea noastră este situată în localitatea Vadu Izei din Maramureș. Căsuțele au trecut testul timpului și vă așteaptă să le vizitați și să călătoriți în trecut, când oamenii erau mai aproape de natură și valorificau fiecare dar al acesteia. Aici se îmbină frumusețea tradițiilor maramureșene cu confortul, liniștea, armonia și farmecul naturii. Vă invităm să vă bucurați de toate acestea și să încercați băuturile și mâncărurile din zona noastră!

Maramureșul este una dintre cele mai frumoase regiuni din România, unde ar trebui să ajungeți măcar o dată în viață. Aici s-au păstrat obiceiurile din moși-strămoși, astfel că duminica sau în zilele de sărbătoare sătenii își poartă cu mândrie costumele tradiționale - cămeșă, sumnă, pânzătură și opinci - și merg împreună la biserică.

Vă invităm să gustați câte puțin din toate aceste minunății, să vă bucurați de graiul și obiceiurile noastre, să stăm la povești și să vă împărtășim cât mai multe lucruri despre aceste meleaguri!

În continuare, v-am pregătit o serie de imagini realizate la pensiunea noastră de-a lungul anilor de către dragii noștri oaspeți, ca să puteți vedea cu ce vă întâmpinăm și ce lucruri vă așteaptă să le descoperiți. Sperăm ca această mică părticică din lumea noastră să vă facă mai curioși să ne descoperți tradițiile, peisajele și toate activitățile pe care le puteți desfășura aici!