Despre noi

Cine sunt gazdele voastre

Câteva cuvinte despre noi

Noi suntem Ilenuca și Ionuc, iar împreună avem doi coconi, pe Crina și Vlăduț. Ne bucurăm de fiecare dată să primim oaspeți, fie că e vorba de oameni noi sau de oaspeți care ne-au mai călcat pragul și pe care abia așteptăm să îi revedem.

Vă așteptăm cu brațele deschise, să ne cunoaștem mai bine la un pahar de horincă sau afinată!

Vă stăm la dispoziție pentru tot ceea ce aveți nevoie și vă putem sugera obiectivele turistice din împrejurimi. Ne face plăcere să vă povestim despre tradițiile și portul nostru cu care ne mândrim.

Iubim și păstrăm tradițiile

Vadu Izei, un loc autentic

În satul nostru, aflat în apropiere de Sighetu Marmației, oamenii sunt muncitori, veseli și dornici să primească musafiri cu care să povestească una-ntruna la un pahar de horincă. Duminicile și zilele de sărbătoare rămân zile sfinte, în care mergem cu drag la biserică în constumele tradiționale.

De Sfintele Paști, de Crăciun și de Anul Nou, ceterașii ne trec pragul și ne veselim împreună, cu cântece și dansuri populare, cu slană, pită și horincă. Nunțile sunt un alt motiv să ne strângem cu toți prietenii laolaltă, tot în straie tradiționale, iar cele din Maramureș sunt renumite pentru sutele de invitați (800 în medie) și pentru horele imense pe care le găzduiesc.