Despre camere

Pentru că datinile au făcut dintotdeauna parte din viața noastră, am decis să le îmbinăm armonios cu munca lemnului, lucrul manual, grădinărit, dar și cu turismul și să împărtășim cu voi frumusețile Maramureșului. Vă invităm la pensiunea noastră tradițională să petreceți alături de cei dragi clipe de neuitat, să vă odihniți și relaxați în grădina noastră, unde doar păsărelele, foșnetul vântului printre copaci sau murmurul râului să vă pătrundă liniștea.

Cele două căsuțe tradiționale ale noastre se află în scobai, adică sunt înconjurate de pădure și râu, de unde și numele pensiunii Căsuța din Scobai.

Pentru că ne dorim să le oferim clienților noștri o experiență autentică și în același timp un sejur fără griji, cele două căsuțe tradiționale au fost dotate cu apă curentă și încălzire centralizată. De asemenea, vă oferim și acces la internet, televizoare în fiecare cameră și un frigider în camera comună de la intrarea în căsuță. Totodată, fiecare căsuță are o bucătărie comună cu aragaz, ustensile de bucătărie, tacâmuri, veselă și aparat de cafea. Aici vă puteți pregăti masa, pe care o puteți servi fie în camera comună, fie afară, în ciupercă (foișor). Acolo puteți găsi grătarul și cuptorul pe care să le folosiți după bunul plac.

Camere tradiționale

Alege liniștea și confortul

Fiecare dintre căsuțe are câte 3 camere: 4 camere duble și 2 camere triple, iar fiecare cameră are baie proprie. Pensiunea noastră de 3 margarete vă pune la dispoziție așternuturi și prosoape albe și respectă toate standardele în vigoare.

Iubim portul și tradițiile noastre și vrem să le ducem mai departe! Ne bucură nespus să le împărtășim cu oaspeții noștri dragi!

Tot mobilierul pe care îl vedeți în camere și căsuțe este sculptat cu grijă de Ionuc, tâmplar de meserie. Decorul și detaliile din camere lucrate de Ilenuca, gazda dumneavoastră, contribuie la experiența autentică și primitoare din acest loc.